Administratiedienst

diensten zorg veur mekaar

Ziet u door alle brieven en formulieren het bos niet meer? Wilt u graag orde op zaken stellen en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Hennie Oude Hesselink wil u hierin met plezier ondersteunen. Zijn motivatie hiervoor ligt in zijn betrokkenheid bij de kerk en de diaconale zorg voor de gemeenschap Saasveld.

Administratie thuis

Door omstandigheden kan de binnenkomende post zich opstapelen. Wij bieden ondersteuning bij het ordenen, opzetten en bijhouden van de (financiƫle) administratie. Invullen van belastingpapieren hoort niet bij deze dienstverlening.

Brievenhulp

Ontvangt u weleens een brief of e-mail waarvan u de inhoud niet begrijpt? Of een formulier en u heeft geen idee hoe die ingevuld moet worden? Of wilt u een brief of e-mail versturen, maar het lukt niet de juiste tekst of digitale weg te vinden? Wij kunnen u helpen bij het lezen, begrijpen en schrijven en ook bij het geven uitleg en advies. Invullen van belastingpapieren hoort niet bij deze dienstverlening.

Contact

Administratieve hulp of brievenhulp nodig? Neem voor een afspraak contact op met Hennie Oude Hesselink. U kunt dit telefonisch via 06-30754973 of per mail via hulpdiensten@saasveld-veurmekaar.nl.